Városlista
2024. október 18, péntek - Lukács

Hírek

2010. Január 01. 15:42, péntek | Helyi
Forrás: http://www.mixonline.hu

Az Ászok legyőzték a Királyokat

Az Ászok legyőzték a Királyokat

Ahogy azt a korábbi években már megszokhattuk, látványos gálával zárult a kézilabda idény. A Nyíregyházán megrendezett gálán kiosztották az év kézilabdázója díjakat, melyet Vérten Orsolya és Nagy László kapott. Míg Kovacsics Anik

A kora esti programban először, bemelegítésképp a nyíregyházi és a tiszavasvári U14-es fiúcsapatok mérkőztek meg. Ezután került sor a Dunaferr 1999-es Bajnokok Ligája-győztes női csapata (Radulovics Bojana, Ferling Bernadett, Kocsis Erzsébet, Mátéfi Eszter, Siti Beáta, Farkas Andrea és a többiek) és a televíziós személyiségekből álló, Éles József és Kökény Beatrix által felkészített Médiacápák együttes összecsapására, amelyben Marosi László és Borsos Attila személyében két kézilabdás nagyágyú is szerepet kapott.
 
A találkozón elhúzott a Duneferr csapata, amely előnyét a végéig meg tudta tartani, és 14-11-el megnyerte a mérkőzést. Érdekes küzdelmet hozott a két "ősi ellenfél", az edzők és a játékvezetők válogatottja közötti találkozó, amit meglepő módon 7-6-osjátékvezetői diadalt eredményezett. Pihenésképpen díjazták az év kézilabdázóit, a férfiaknál Nagy László, a nőknél Vérten Orsolya vehette át a Magyar Kézilabda-szövetség elismerését. Az esemény fénypontjának számító viadalon a közönségszavazatok alapján összeállított All Star-csapatokban a legjobb férfi és női játékosok mérkőztek meg Görbicz Anitával, Pálinger Katalinnal, Szucsánszki Zitával, valamint Császár Gáborral, Gál Gyulával és Törő Szabolccsal, a két edző pedig a két szövetségi kapitány, Mátéfi Eszter és Csoknyai István volt. Sajnos sérülése miatt végül Pálinger és Császár sem lépett pályára, de a mérkőzés így is jó hangulatban telt. Végül 17-15-re nyertek az Ászok a Királyok ellen.
 
Az Orangeways Sport&Media Kézilabda Gálán átadták az év játékvezetőinek, edzőjének és az év játékosának járó közönségdíjat is. A 2009-es esztendő legjobb játékvezető-kettőse a Kékes Csaba-Kékes Pál páros lett, a szakembereknél Mocsai Lajos, a Veszprém edzője lett a befutó, míg a játékosok versenyében a Győri ETO és a női válogatott játékosa, Kovacsics Anikó kapta a legtöbb voksot. A feladat jövőre is adott: gyorsabban, magasabbra, erősebben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Október 18. 07:53, péntek | Sport

Nemzetek Ligája - Jövő pénteken indul a jegyértékesítés a magyar-németre

Jövő pénteken kezdődik a jegyértékesítés a november 19-én sorra kerülő Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzésre.